Megint nem jutottak ki a világbajnokságra az olaszok

olaszország
2022 március 24., 21:47

A világranglistán 67. helyezett Észak-Macedónia (tele egykori vagy jelenlegi NBI-es játékossal) kiverte Olaszországot a világbajnoki pótselejtező első fordulójában. A meccset Palermóban játszották, természetesen az olaszoknál volt jóval többet a labda (71 százalék), próbálkoztak is rendesen, de 19 lövésüket is blokkolták, 8 mellé ment, csak 4 talált kaput, képtelenek voltak gólt lőni. Alighanem már mindenki a hosszabbításra készült, amikor Trajkovski a 92. percben távolról rálőtte, pontos lövés volt, de Donnarummának védeni kellett volna.

Olaszország a 2018-as világbajnokságra nem jutott ki, aztán megnyerték az Európa-bajnokságot, de az idei vébén megint nem lesznek ott. Az még nem fordult elő velük, hogy kétszer egymás után is lemaradtak a világbajnokságról.

Az észak-macedónok a törököket 3-1-re legyőző Portugáliával játszanak a világbajnokságért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt