Ronaldo kikészült, mérgében izomból földhöz vágta egy kisfiú telefonját, nyomoz a liverpooli rendőrség

anglia
2022 április 10., 12:28

Szombat délután óta egész Anglia Cristiano Ronaldóval foglalkozik, aki a Manchester United Everton elleni idegenbeli bajnokiján nem tudta győzelemre vezetni csapatát, - 1-0-ra győzött a liverpooli csapat -, majd lefújás után az öltözőbe menet izomból földhöz vágta egy kisfiú mobiltelefonját, aki alighanem épp élete videóját szerette volna elkészíteni a világsztárról.

Ronaldónak volt ugyan pár nagy meccse a United színeiben, mióta tavaly Angliába szerződött, de csapatával együtt összességében messze elvárások alatt teljesít: a Manchester United újabb vereségével a jövő évi Bajnokok Ligája indulás is távolinak tűnik. Nem nagy csoda, ha a portugál klasszis nincs jó passzban; Ronaldo nem is szokta ezt eltitkolni, volt már balhéja abból, amikor a csapatkapitányi karszalagját vagdosta a földhöz, de azért ennyire korábban még sosem vesztette el a fejét.

A portugál csatárt az sem mentheti fel, hogy láthatóan sérülten bandukolt le a pályáról.

Az esetről készült felvételek hamar bejárták a közösségi médiát:

A játékos másnap elnézést kért Instagram oldalán az eset miatt, és meghívta a szurkolót a Manchester United következő hazai bajnokijára.

De ennyivel biztosan nem fogja megúszni az esetet, mert a liverpooli rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, szemtanúkat keres, elemzi a mérkőzés biztonsági kameráinak felvételeit, és kapcsolatba lépett a Manchester United illetve az Everton menedzsmentjével az incidens miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt