Blikk: havi 24 milliót keres a Felcsút iráni csatára

magyar foci
2022 július 05., 15:02

Az magyar élvonal egyik, ha nem legjobban kereső focistája lehet a Puskás Akadémiánál játszó Sahab Zahedi, írja a Blikk. A korábban Ukrajnában focizó iráni játékos a háború miatt márciusban érkezett Felcsútra, a múlt héten pedig még egy évre aláírt. Ukrán lapértesülések szerint soha nem fizetett még ennyit korábban a Puskás Akadémia:

Zahebi 800 ezer eurót (320 millió forintot) keres a szezonban. Azaz havi 24 millió forintot.

A konkrét összeget természetesen sem a klub, sem a játékos nem kommentálta.

link Forrás

Az aláírás után nyilatkozó Zahebi a klub videósának arról beszélt, hogy nagyon jól érzi magát Felcsúton, mindenki örömmel fogadta, hamar beilleszkedett.

„Majdnem minden nap két edzésünk van. (..) Mindenki komolyan készül, odateszi magát az edzéseken, amelyek magas színvonalúak és intenzitásúak. Ennek alapján azon sem csodálkoznék, ha a csapat a csoportkörig eljutna”

– jelentette ki. A Puskás Akadémia a 2. selejtezőkörben, július végén kezdi az Európa Konferencialigát. Ellenfele a portugál Vitória Guimaraes lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.