Blikk: havi 24 milliót keres a Felcsút iráni csatára

magyar foci
2022 július 05., 15:02

Az magyar élvonal egyik, ha nem legjobban kereső focistája lehet a Puskás Akadémiánál játszó Sahab Zahedi, írja a Blikk. A korábban Ukrajnában focizó iráni játékos a háború miatt márciusban érkezett Felcsútra, a múlt héten pedig még egy évre aláírt. Ukrán lapértesülések szerint soha nem fizetett még ennyit korábban a Puskás Akadémia:

Zahebi 800 ezer eurót (320 millió forintot) keres a szezonban. Azaz havi 24 millió forintot.

A konkrét összeget természetesen sem a klub, sem a játékos nem kommentálta.

Az aláírás után nyilatkozó Zahebi a klub videósának arról beszélt, hogy nagyon jól érzi magát Felcsúton, mindenki örömmel fogadta, hamar beilleszkedett.

„Majdnem minden nap két edzésünk van. (..) Mindenki komolyan készül, odateszi magát az edzéseken, amelyek magas színvonalúak és intenzitásúak. Ennek alapján azon sem csodálkoznék, ha a csapat a csoportkörig eljutna”

– jelentette ki. A Puskás Akadémia a 2. selejtezőkörben, július végén kezdi az Európa Konferencialigát. Ellenfele a portugál Vitória Guimaraes lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt