Zsidóbűnözés, igenis van zsidóbűnözés - énekelték a fideszes püspök csapatának ultrái az MTK-stadion előtt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak magyar foci
2022 augusztus 03., 13:01

Az ismert MTK-szurkoló Radnóti Zoltán rabbi 12 éves kislánya életében először most hétfőn, az NB2-be kiesett MTK Szeged ellen idénynyitóján járt focimeccsen. Erős kezdés volt, a stadiont az MTK 2-1-es győzelme után elhagyva a gyerek ugyanis ritkán tapasztalható, köztéri antiszemita örjöngésbe csöppent bele. A Szeged szurkolói - akik korábban, a meccs közben már “gágágá-buzi MTK”-ztak egy sort - az Új Hidegkuti előtt hangos

“Zsidóbűnözés, igenis van zsidóbűnözés”

skandálással fogadták az MTK szurkolóit.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt