A Fradit 4-1-re kitömte a Crvena zvezda Belgrádban

európa-liga
2022 október 06., 18:49

A Ferencváros 4-1-re kikapott a Crvena zvezda vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában.

A ferencvárosi Adama Traoré és Veljko Nikolic, a szerb csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában játszott Crvena zvezda-Ferencváros mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2022. október 6-án.
photo_camera A ferencvárosi Adama Traoré és Veljko Nikolic, a szerb csapat játékosa az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában játszott Crvena zvezda-Ferencváros mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2022. október 6-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A szerb bajnok Henry Wingo kezezéséért megítélt 11-esből szerzett vezetést a gaboni Guelor Kanga révén, majd Botka Endre hibáját kihasználva Stefan Mitrovic növelte a hazaiak előnyét a 35. percben. A második félidő a magyar származású Aleksandar Katai góljával indult, majd Kanga második találatával folytatódott, így 60 perc után végleg eldőlt a találkozó. A vendégek becsületgólját a norvég Kristoffer Zachariassen szerezte.

A csoportot a Monacóval szembeni jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően továbbra is vezeti a 6 pontos Ferencváros.

A jövő csütörtöki negyedik fordulóban megismétlődik ez a párharc, de akkor a Groupama Arénában lesz a meccs. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.