Engedélyezte az MLSZ a délutáni meccsidőpontokat az NB II-ben

nb2
2022 október 20., 15:07

Spórolhatnak az áramszámlán, nem kell az NB II-es csapatoknak villanyfénynél játszaniuk, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség méltányolta a kérésüket. A szövetség azt is megengedtem hogy a klubok a rezsi emelkedésére hivatkozva bármikor lemondják a mérkőzéseiket, vagy tavaszra halasszák azokat. A meccsek kezdési időpontja jellemzően 13 óra lenne, de 3-ig mindenképp el kéne végezni a kezdőrúgást.

photo_camera Debrecen-Pécs a Nagyerdei Stadionban 2020 szeptemberében villanyfénynél. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ha az MLSZ nem enged, több csapatot is csőd fenyegetett volna, a bajnokságot is ellehetetlenítve. Az NB II-es csapatok javaslatáról itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.