Orbán szurkoló szomorú: Kamerun vezet Szerbia ellen (update: már nem, sőt!)

világbajnokság
2022 november 28., 10:44

11-kor kezdődött az egyformán nulla ponttal álló Szerbia és Kamerun élet-halál meccse. Az első ziccer a szerbeké volt, de Mitrovics szép passzok és gyönyörű csel után a kapufára csavart.

Aztán egy balról belőtt kameruni szögletet a bayernes Chupo-Moting csúsztatott tovább középen egy szerb védő közreműködésével, így a hosszú oldalon tök egyedül érkező védő, Castelletto zavartalanul passzolhatott az üres kapuba 10 centiméterről.

photo_camera Castelletto ünnepel. Fotó: GIUSEPPE CACACE/AFP

Ez annyira megtörte a köztévé kommentátorát, hogy amikor pár perccel később megrúgták Fai-t, a kameruni védőt, elhangzott a

A lába is fáj, nemcsak a neve

mondat.

Update: Ez megtette a varázshatását. A félidő hosszabbításában a szerbek előbb egy szabadrúgás utáni Pavlovics-fejessel, majd egy szép, de kissé bevédett Milinkovics-Szavics-lövéssel 2 percen belül fordítottak és labdájuk volt a 3-1-hez is! Most félidő van.

Update 2: Azóta 3-1-ről 3-3 és hol vége!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.