Fideszes csibészség: Kubatov a Fradi-ultrák üzenetét megosztva ítélte el az üzenetüket

nb1
február 21., 14:23

Kubatov Gábor, az FTC elnöke (egyben a Fidesz alelnöke) cselesen úgy ítélte el a Fradi-ultrák stadionbeli üzenetét, hogy jelezte: bármennyire is egyetért vele, nincs ilyesminek helye a stadionban.

photo_camera Fotó: Kubatov Gábor/Facebook

A fradisták két eseményre reagáltak: az egyik az elbocsátott budapesti pedagógiai asszisztens ügye, a másik a Becsület napján történtek, amikor ugyan több szász rohamrendőr választotta szét az antifasisztákat és a szélsőjobboldaliakat, de előtte és után is voltak összetűzések.

A Fradi-tábor aztán szóban Jámbor Andrást szóban is elküldte a kurva anyjába. A parlamenti képviselő reagált is az esetre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.