Nézze meg ezeket a képeket, és soha többé nem vonja kétségbe, hogy megéri állami milliárdokat költeni a Forma-1-es futamra!

2016 július 24., 13:30
photo_camera Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter (j) felesége, Rogán Cecília társaságában a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja elõtt a Hungaroringen 2016. július 24-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Háttérben Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Gerstl Péter, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja elõtt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt