Gimnazisták üvöltötték: "Orbán, takarodj!"

2017 április 13., 03:38

A Hősök Vétója tüntetéssel kezdődött a Hősök a terén az a szerda este, amin többször skandálták, hogy

bajszos szar, mint azt, hogy hazaáruló.

A civilekért és a CEU-ért való kiállást nyomakodás követte a Fidesz Lendvay utcai székházánál, majd a vonulás és az órákig tartó skandálás után az Oktogonon rendeztek a tüntetők spontán bulit.

április 13 A Hősök Vétója tüntetéssel kezdődött a Hősök a terén az a szerda este, amin többször skandálták, hogy  bajszos szar, mint azt, hogy hazaáruló. A civilekért és a CEU-ért való kiállást nyomakodás követte a Fidesz Lendvay utcai székházánál, majd a vonulás és az órákig tartó skandálás után az Oktogonon rendeztek a tüntetők spontán bulit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.