A New York-i Met Galán a „világsztárok” szánalmas jelmezekkel próbálták ellensúlyozni, hogy jóval szegényebbek, mint Mészáros Lőrinc

2017 május 02., 19:38
  • Amíg a tavalyi Met Galán nagy pofával parádéztak a világsztárok – rá sem hederítve arra, hogy Paudits Béla eközben a poklok poklát éli meg –, addig idén érezhető volt, hogy egy kicsit visszavettek az arcukból.
  • Volt is erre okuk: miközben valós termelői tevékenységet szinte egyikük sem végez, mindenki tudja, hogy számolatlanul ömlik hozzájuk a pénz. Ám kiderült, hogy a kemény munka gyümölcse sokkal édesebb, hiszen a felcsúti polgármester például a piaci igényekre optimalizált vállalkozásaival annyi pénzt keresett meg, hogy majdnem mindegyiküket maga mögé utasította az osztályharcban.
  • Így aztán ez a kellemetlen meglepetés ráütötte a bélyegét a túlsztárolt celebek ünnepélyére, és ez a kínos feszengés a ruhakölteményeken is megmutatkozott.

Hailey Gates napszámosnak öltözve próbált felülni a Mészáros-vonatra.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Katy Perry vérvörös gyászruhába bújt szégyenében, amikor kiderült, egy vidéki fideszes polgármester vagyona másfélszer akkora, mint az övé.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Kim Kardashiant annyira megdöbbentette, hogy harmad akkora a vagyona, mint Mészáros Lőrincnek, hogy csak egy lepedőt kanyarított magára, a férje meg már el sem kísérte.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

No comment.

Takeoff, Quavo és Offset a Migosból
photo_camera Takeoff, Quavo és Offset a Migosból Fotó: Theo Wargo/AFP

Rihanna most tudta meg, hogy egy évtized alatt alig több mint fele annyit keresett, mint Mészáros Lőrinc egy év alatt. Mondjuk nem is olyan okos, mint Mark Zuckerberg.

photo_camera Fotó: Neilson Barnard/Getty Images/AFP

Rita Ora < Mészáros és Mészáros Kft. Meg is látszik!

photo_camera Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP

Celine Dionnak még mindig több pénze van, mint Mészáros Lőrincnek, de most már ő is tudja, hogy nem sokáig.

photo_camera Fotó: Theo Wargo/Getty Images for US Weekly/AFP

Puff Daddy kiterült a lépcsőn, amikor szóltak neki, hogy egy magyar vidéki vállalkozó egy év alatt megkereste a teljes vagyona felét.

photo_camera Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP

Madonna falfehérré vált a tudattól, hogy Mészáros Lőrinc egy év alatt közel fele annyit keresett, mint ő három évtized alatt.

photo_camera Fotó: Ryuzo Suzuki/The Yomiuri Shimbun

Solange gyakorlatilag földönfutó Mészáros Lőrinchez képest, a polgármester vagyonának 2 százalékával sem büszkélkedhet, hiába próbálta ezt pufikabáttal leplezni.

photo_camera Fotó: Theo Wargo/Getty Images For US Weekly/AFP

Cara Delevingne akkora kamu Mészáros Lőrinchez képest, mint a haja: 6 milliárd forintos vagyonát a felcsúti polgármester 5 nap alatt megteremti.

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Nicki Minaj arcára fagyott a mosoly, hiszen Mészáros Lőrincnek hatszor annyi pénze van, mint neki, és még csak ott se volt a bulin.

photo_camera Fotó: Theo Wargo/Getty Images For US Weekly/AFP

A lecsúszott Gigi Hadid még nem tudja, hogy van munkalehetőség a Búzakalász 66 Felcsút Kft.-nél, pedig ez valószínűleg megoldaná a problémáit.

photo_camera Fotó: Theo Wargo/Getty Images For US Weekly/AFP

Az Olsen ikreknek együtt nem sikerül annyit előteremteniük a betevő falatra, mint Mészáros Lőrincnek.

photo_camera Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP

Zoe Kravitz teljes vagyona Mészáros Lőrincnél max. zsebpénz lenne. Nem is az a kérdés, hogy a színésznő hallott-e már Mészáros Lőrincről, hanem fordítva.

photo_camera Fotó: Theo Wargo/Getty Images For US Weekly/AFP

Jennifer Lopez összes pénze annyi, amennyit Mészáros Lőrinc egy év alatt keresett, ám ez mégsem indokolja, hogy egy rendes ruhát sem tudott magának szabatni.

photo_camera Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP

Ők például a Pancho Arenába még a hátsó bejáraton sem tehették volna be a lábukat, legfeljebb valemelyik vendégcsapat kabalájaként.

photo_camera Pharrell Williams és Helen Lasichanh Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images For Entertainment Weekly/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.