Nézze meg ezeket a képeket, és győződjön meg a saját szemével arról, hogy az amerikai kapitalizmus még mindig csúcsformában van

2017 augusztus 06., 15:49

Aki egy pillanatig is elbizonytalanodott volna a mindent elsöprő kormánypropaganda Nyugat-ellenes kirohanásai miatt, vessen csak egy pillantást a következő képekre!

Igen, ez egy kutyaszörfverseny Kaliforniában, Pacifica város tengerpartján, közvetlenül San Francisco mellett (vagy inkább benne). Egyéniben és gazdájukkal párosban is indulhattak az ebek. A végeredményről sajnos nem tudósított a nemzeti hírügynökség, csak ezeket a remek fotókat közölte.

Milyen értékválság?! Milyen dekadencia?! Az a társadalom, az a rendszer, ami képes volt létrehozni egy ilyen csodát, az biztosan nincs válságban, sőt, bátran tekinthet a minél távolabbi jövőbe!

Skyler remekül ment az egyéni versenyben.
photo_camera Skyler remekül ment az egyéni versenyben. Fotó: JOHN G. MABANGLO/MTI/MTVA

Cherie koncentrál egy figura előtt.
photo_camera Cherie koncentrál egy figura előtt. Fotó: JOHN G. MABANGLO/MTI/MTVA
Derby hatalmas egyéniség.
photo_camera Derby hatalmas egyéniség. Fotó: JOHN G. MABANGLO/MTI/MTVA
Pont, mint a gazdája.
photo_camera Pont, mint a gazdája. Fotó: JOHN G. MABANGLO/MTI/MTVA
A Pickles nevű mazsolaterrier éppen egy 360 backfliphez készülődik.
photo_camera A Pickles nevű mazsolaterrier éppen egy 360 backfliphez készülődik. Fotó: JOHN G. MABANGLO/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.