Ma kiderül, hogy maradhat-e Orbán a Fidesz elnöke (maradhat)

2019 szeptember 29., vasárnap 10:30
  • Tart a Fidesz 28. kongresszusa, amin újra megválaszthatják Orbán Viktor a párt elnökének, és körülbelül akkora meglepetés várható az eredményt illetően, mint egy hasonló rendezvényen Phenjanban. Délután Orbán is beszédet mond.
  • Helyszíni tudósítóink szerint a sajtó munkatársai teljesen el vannak szeparálva a fideszesektől (a Pesti Srácokat értelemszerűen beengedték).
  • Frissítés: felszállt a füst, kiderült, hogy Orbán Viktor megkapta-e a bizalmat a folytatáshoz, és a párt elnöke elmondta a beszédét is.
Fotó: botost/444.hu

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arról beszélt, hogy a Fidesz-KDNP egy értékszövetség, Magyarország és az EU történelmének legsikeresebb politikai konstrukciója. Azt mondta, soha ennyi egyházi iskola, ennyi templom nem épült, újult meg, mint most, ők templomokat építenek, nem bezárnak, egyből sem lesz se pláza, sem mecset, az ő szenvedélyük Magyarország.

Farkas Flórián a Fidesz 28. kongresszusán Fotó: botost/444.hu

Kubatov Gábor Fidesz-alelnök a Fradi és a Fidesz között húzott párhuzamot: ha az FTC fiatal szurkolóját ha megkérdezik, miért Fradi-szurkoló, azt fogja mondani, mert az apja is az volt, és a Fideszben is ez van már, ha egy fiatalt megkérdezünk.

Kocsis Máté frakcióvezető összeszedte az ellenzékiek elmúlt évek leghangosabb jeleneteit, illetve helyesírási hibáit, külön mondatokat szentelt az ellenzékiek MTVA-székházas jeleneteinek. „Reménytelen ellenzékünk alkalmatlanságát leplezendő” provokációt, ripacskodást, trágárságot választ az Országgyűlésben – mondta.

Fotó: botost/444.hu

Deutsch Tamás szerint Brüsszelben a „csapataink harcban állnak”, a bevándorláspárti politika újra támad Európában, de a kormány ezeket visszaveri. Trócsányi ügyéről azt mondta, az nettó politikai lincselés volt, „a bevándorláspártiak bosszút álltak azért, mert Trócsányi a magyar Salvini”.

Fotó: botost/444.hu
A színpadon Novák Katalin családügyi államtitkár Fotó: botost/444.hu
A Fidesz vezért választ Fotó: botost/444.hu
Fotó: botost/444.hu
Fotó: botost/444.hu

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt