Orbán Karácsony törvénytelenül lehallgatott beszélgetésén és Wittinghoff lejárató-szexvideóján viccelődött

POLITIKA
2019 szeptember 29., 13:53
comments 576

A Fidesz 28. kongresszusán alelnököket és elnököt választott a párt küldöttsége. A négy alelnök szavazatai:

  • Kósa Lajos: 1387 szavazat
  • Kubatov Gábor: 1392 szavazat
  • Németh Szilárd: 1359 szavazat
  • Novák Katalin: 1396 szavazat

Orbán Viktort ismét újraválasztották, 1406 szavazatot kapott.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A szavazatai az utóbbi években így alakultak:

  • 2017: 1358 érvényes, abból 1358 igen, 0 nem
  • 2015: 1177 érvényes, 1174 igen, 3 nem
  • 2013: 1241 érvényes, abból 1240 igen, nem
  • 2011: 1472 érvényes, abból 1468 igen, 4 nem
  • 2009: 1216 érvényes, abból 1211 igen, 5 nem
  • 2007: 1647 érvényes, abból 1608 igen, 39 nem
  • 2005: 1319 érvényes, abból 1318 igen, 1 nem
  • 2003: 504 érvényes szavazat, abból 499 igen, 5 nem

A vidéki gyerek beszéde

A Fidesz Magyarország legerősebb lelkiséggel és legnagyobb hagyománnyal rendelkező pártja.

„Vidéki gyerekként” azt mondja, mélyen megindítja, sőt, megrendíti a felé áradó szeretet, és az „nem marad viszonzatlan”.

Bárki lojális tud lenni a másikhoz, akinek igaza van, de a bajtársiasság túl van ezen, itt a tévedés sem zárja ki az összetartást. „Ki nem tévedett az elmúlt 30 évben?”

Ők az összetartás miatt vannak fent, a baloldal meg lent, mert egymást támadja.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Ronald Reagan 11. parancsolata magyarul: ne mondj rosszat a fideszes társadról! És ahogy a Fidesz komolyan vehető ellenfél nélkül marad, ez is egyre fontosabb.

„Mondjatok köszönetet a társatoknak!” „Köszönöm, Ani!”

A Fidesz igazi néppárt, a legidősebb küldött 86, a legfiatalabb 19 éves.

Az az ökölszabály, hogy ha valaki nagyon akar egy pozíciót, azt semmiképpen sem kaphatja meg, mert a sóvárgás vége csak a bukás lehet, látott ilyet éppen eleget. Itt feladatot osztanak, nem pozíciót és nem hatalmat.

Létrehoztak egy kereszténydemokrata államot: a magyar állam „demokrácia igen, liberalizmus nem”.

Két rendszerváltás vezetett ehhez: az elsőben a szovjet hatalomtól szabadultunk meg, aztán jött a Fidesz és az MSZP közti küzdelem a jövő meghatározásáért, a „rémkormányzás” utáni rendszerváltás „kétharmados alkotmányos forradalom” volt. Megfogadták Antall József tanácsát („Tetszettek volna forradalmat csinálni!”).

A második rendszerváltás kiteljesíti az első értelmét, mint a házasság a szerelem értelmét, az Alaptörvény a Fidesz-kormányok egyik csúcspontja. Köszönet Schmitt Pálnak az érdemeiért: „Vivát az elnöknek, vivát, vivát, vivát!”

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A kereszténység a politikában nem elvont dolog. Internacionalizmus, azonos neműek házassága, drogok, bevándorlás, multikulturális zagyvalék, erőszak és terror – ezekkel áll szemben a Fidesz keresztény politikája.

Egy 2009-es Népszabadság („Tudjátok, az egy újság volt.” :D) címeit idézte rossz példaként.

A Fidesz célja a szegénység felszámolása: mindenkinek lesz munkája, otthona, minden gyereknek bölcsődei, óvodai ellátása és ingyen tankönyve.

A következő évtized nagy munkája: a cigányság helyzetének rendezése, amibe már sokaknak beletört a bicskája.

Magyarország már nincs egyedül: mellettünk állnak a lengyelek, remélhetőleg ma estétől újra az osztrákok is, és remélhetőleg Olaszországban „a szabadság újra zászlót bont”.

Az EU tagjai maradunk, de a multikulturalizmust nem fogadjuk el, ezért megállapodásra van szükség Európa két fele között.

Az együttélés feltételei: az EU hagyjon fel a Magyarország elleni támadásokkal, „rejtett akciókkal”. Nem hajlandó többé EU-s pénzből finanszírozni a Soros-féle szervezeteket. (A Norvég Alap és az EU következő költségvetése is nagy összeget szán a civilszervezetek támogatására.)

Felajánlotta az olasz miniszterelnöknek: segítik az olasz határ egyes szakaszainak védelmét, és az itt érkező menekülteknél vállalják, hogy visszaviszik oda, ahonnan érkeztek.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Semmi okunk a kishitűségre, a magyar innováció a „sokat szapult” magyar iskolák érdeme.

A következő évtizedben megjelennek a közép-európai multik, összekötjük az országok közötti úthálózatot is, és ezt erősíti a keresztény eszme ereje.

Budapest–Belgrád-vasútvonal, V4-úthálózat, új hidak, új autóipari központok, Pécs és Miskolc jövője fényes lesz. „Már csak a szegedieket várjuk, nem értjük, miért akarnak kimaradni a fejlődésből, és miért akadnak migránsvárossá válni.” Orbán szerint ha lesz kötelező áttelepítési kvóta (nincs napirenden), akkor Szegedre telepítik a migránsokat.

A G7 helyett a G2, az USA és Kína vezette hatalmi centrumhoz kell igazodni. Ez nagy esély, izgalmas évtizedek jönnek.

Gyurcsány Ferenc mellett már Dobrev Klára is gáncsolja Magyarországot Brüsszelben. Ezután viccelődött Karácsony Gergely törvénytelenül lehallgatott beszélgetésén és a Wittinghoff Tamásról készített lejárató-szexvideón: „A szoci jelölt elmegy a feleségével szavazni, este kap 3 szavazatot, mire a felesége: Józsi, neked van valakid.” Ezt taps és nevetés fogadta.

A Fidesz mutatta meg, hogyan kell győzni a brüsszeli bürokratákkal, az IMF-fel, a csőddel vagy az árvízzel szemben.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.