Tömegével hevernek a roncsautók Zugló utcáin

2021 szeptember 28., 18:51

„Nincs autóm, de én még ma is benne ülök, és megyek vele, és elromlik, és megcsinálom, és megtankolok, és teszek bele annyi kilométert, hogy a végén nem tudom eladni, ha akarnám se, és benne ülök, mikor kitolják elrohadni a kert végébe, és zöldek nőnek a motorházba, és galambok szarnak a szélvédőre…” (Lovasi András)

Zuglóban alig észrevehetően elérkezett a Mad Max világa: a XIV. kerületi utcákban hónapok, több esetben évek óta hevernek szerteszét autóroncsok. Egy 2 órás séta alatt 4-5 utcában több mint két tucat hátrahagyott, elhanyagolt, leeresztett/lyukas kerekű kocsiba botlottunk.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.