Tömegével hevernek a roncsautók Zugló utcáin

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 szeptember 28., 18:51

„Nincs autóm, de én még ma is benne ülök, és megyek vele, és elromlik, és megcsinálom, és megtankolok, és teszek bele annyi kilométert, hogy a végén nem tudom eladni, ha akarnám se, és benne ülök, mikor kitolják elrohadni a kert végébe, és zöldek nőnek a motorházba, és galambok szarnak a szélvédőre…” (Lovasi András)

Zuglóban alig észrevehetően elérkezett a Mad Max világa: a XIV. kerületi utcákban hónapok, több esetben évek óta hevernek szerteszét autóroncsok. Egy 2 órás séta alatt 4-5 utcában több mint két tucat hátrahagyott, elhanyagolt, leeresztett/lyukas kerekű kocsiba botlottunk.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt