Katonanemzetnek meg se kottyan az augusztus 20-i eső

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 augusztus 20., 18:17
  • Hiába halasztotta a tűzijátékot az időjárás miatt augusztus 27.-re a kormány, maradt el a légibemutató, a hagyományos Szent Jobb körmenet, és tűnt úgy délelőtt, hogy az egészet elmoshatja az eső, az emberek így is nagy tömegben özönlötték el az államalapítás ünnepén tartott programokat Budapesten.
  • Tíz évig nem nyilvános, hogy a 350 forintos sörrel reklámozott rendezvény pontosan mennyi pénzébe került a magyar adófizetőknek.
  • Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kijelentésével összhangban a programok jelentős része valóban egy katonanemzet képét idézte.
  • Bankó Gábor és Kristóf Balázs képei.
photo_camera Novák Katalin államfő a reggeli ünnepélyes tisztavatáson
Fotó: Kristóf Balázs
photo_camera Mise a Szent István téren
Fotó: Bankó Gábor

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.