Fáklyásmenettel tüntettek a budaörsi oktatási intézmények

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2022 október 26., 19:03
  • A nagykörúti élőlánc előestéjén a budaörsi oktatási intézmények tüntetést rendeztek a közoktatás helyzete ellen nagyjából ötszáz lelkes óvónő, tanár, diák, óvódás, szülő és kutya részvételével.
  • Az esemény a tanártüntetésektől mostanában megszokott mederben, családias hangulatban, „nincs tanár, nincs jövő” skandálások közepette, az autóvezetők szolidáris dudálása mellett, a budaörsi Templom téren Mi vagyunk a grund- és Himnusz-énekléssel lezárva zajlott.
  • A demonstráció specialitását az adta, hogy a fáklyáknak és a különböző világító eszközöknek köszönhetően az átlagosnál látványosabbra sikerült.
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.