Csak elugrom tankolni? Ezt most jobb, ha mindenki elfelejti

Napok óta üzemanyaghiány van az ország bizonyos részein. Nemcsak hatósági áron nincs már benzin vagy dízel, sok kúton legfeljebb bevásárolni, kávézni vagy vécére menni lehet, napok óta várják a tankert. Tettünk egy kört döntően a III. kerületben és a 10-es út mentén Dorogig, Esztergomig, hogy a saját szemünkkel is meggyőződjünk arról, mennyire komoly a helyzet. Nos, Magyarországon talán soha nem látott súlyos üzemanyag-ellátási problémák vannak – de a helyzet nem reménytelen. Más kérdés, hogy már nem úgy van, mint régen, egy időre el lehet felejteni azt a közkedvelt nyelvi formulát, hogy mindjárt jövök, csak elugrom tankolni.

A túránk eredménye az útba eső kutaknál:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt