Csak elugrom tankolni? Ezt most jobb, ha mindenki elfelejti

2022 december 06., 15:44

Napok óta üzemanyaghiány van az ország bizonyos részein. Nemcsak hatósági áron nincs már benzin vagy dízel, sok kúton legfeljebb bevásárolni, kávézni vagy vécére menni lehet, napok óta várják a tankert. Tettünk egy kört döntően a III. kerületben és a 10-es út mentén Dorogig, Esztergomig, hogy a saját szemünkkel is meggyőződjünk arról, mennyire komoly a helyzet. Nos, Magyarországon talán soha nem látott súlyos üzemanyag-ellátási problémák vannak – de a helyzet nem reménytelen. Más kérdés, hogy már nem úgy van, mint régen, egy időre el lehet felejteni azt a közkedvelt nyelvi formulát, hogy mindjárt jövök, csak elugrom tankolni.

A túránk eredménye az útba eső kutaknál:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.