Miután megemelte a nyugdíjat, kiugrott Katarba meccset nézni Orbán

2022 december 13., 20:40

Délelőtt megemelte a nyugdíjat, este Katarban világbajnoki elődöntőt néz a magyar miniszterelnök. Az Argentína-Horvátország meccs VIP-páholyában Gianni Infantino FIFA-vezérrel parolázott Orbán Viktor. A hivatalos tájékoztatás szerint a mérkőzés előtt Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani katari miniszterelnökkel folytatott megbeszélést.

„A kormányfő több interjút is adott katari sajtóorgánumoknak, majd még az éjjel Brüsszelbe utazik a szerdai EU-ASEAN csúcstalálkozóra, ahol az uniós tagállamok és a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségének tagállami vezetői tárgyalnak egymással,”

közölte az MTI-vel a miniszterelnök sajtófőnöke.

photo_camera Fotó: JOEL MARKLUND/BILDBYRÅN
photo_camera Fotó: JOEL MARKLUND/BILDBYRÅN
photo_camera Fotó: JOEL MARKLUND/BILDBYRÅN
photo_camera Fotó: JEWEL SAMAD/AFP
photo_camera Fotó: JACK GUEZ/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.