Emberek, kész egy újabb STADION! Elkészült a kisvárdai ékszerdoboz, ami pár év alatt a hússzorosára drágult

futball
2018 augusztus 07., 16:42

A Kisvárda FC „Lélegzetelállító fotók a stadionról” címmel bemutatta az új szentélyt, ékszerdobozt – és ha ekkora méretnél meg ekkora településnél (kb. 15 ezer fő) lehet ilyet mondani: – stadiont.

Ékszerdoboz Kisvárdán - ha a csapat kiesik, a stadion akkor is marad
photo_camera További képek a Kisvárda honlapján Fotó: kisvardafc.hu

Szombaton avatják fel az FTC ellen, de mivel két meccs után kirúgták a Kisvárda FC edzőjét, nehéz helyzetben lesznek a rengeteg pénzből gazdálkodó zöld-fehérekkel szemben.

Azt mondjuk el kell ismerni, hogy már a 2 éve bemutatott látványterveken látszott, hogy a stadion lapossága, vagyis befogadóképessége miatt nem itt fog fellépni a Queen, maximum Nazareth.

Mint ismert, 2014-ben még csak 120 millió forintról volt szó, azóta viszont több lépcsőben, meredeken nőttek a másodosztályból idén feljutó csapat stadionjának felújítási költségei. A tervezett hússzorosába, 2,49 milliárd forintba került ez:

photo_camera Fotó: kisvardafc.hu

Ha sok értelme nincs is a beruházásnak, Seszták Miklós volt fejlesztési miniszternek legalább lesz honnan minden jogalap nélkül kidobatnia az újságírókat.

Kisvárdának egyébként nem ez az egyetlen ambiciózus, közpénzből megvalósuló sportfejlesztése, amennyire követni lehet, ezekkel a beruházásokkal igyekeznek megörvendeztetni a kisváros apraját-nagyját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.