október 31.

Holttestet találtak a Feneketlen-tónál

Az Index kérdésére a rendőrség azt írta, hogy kizárható az idegenkezűség az ügyben. Az index azt is írja, hogy a környéket ismerők szerint egy kihűlt hajléktalanról lehet szó. Az utóbbi időben ugyanis egyre több hajléktalan jelent meg a tónál, miután megszokott helyeikről kitiltották őket.

Elhalasztották az ítéletet a takarékszövetkezetek kártérítési perében

November 17-re halasztotta határozata kihirdetését a Fővárosi Törvényszék az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és egy magánszemély a magyar állam és társai ellen indított kártérítési perében. A felperesek szerint bár az Alkotmánybíróság alkotmányosnak ítélte a takarékszövetkezetek államosítását, attól az még "jogszabáli formába öltöztetett kisajátítási aktus" volt, amely így sértetette a tulajdonosk jogait és károkat okozott nekik. (MTI)

Deutsch Tamás (@dajcstomi) konzultál majd a nemzettel az internetadóról

És nem lesz netadó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Deutsch Tamás (@dajcstomi) October 31, 2014 // Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán jelentette be, hogy Deutsch Tamás EP-képviselőre bízták az internettel kapcsolatos nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseit és az egyeztetések lebonyolítását.

Visszaszedné az állam a tévedésből kifizetett táppénzt

Akkor is, ha ő tévedett. A kormány honlapján megjelent új törvénytervezet (ezt az internetet mélységesen értő kormányunk honlapjáról nem tudom linkelni, ezen a találati oldalon keressék, a címe "Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításának tervezete) szerint akinek az adóhatóság utólag módosítja a jövedelemadatait, annak vissza kell fizetnie a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét. Ha erre önként nem hajlandó, a társadalombiztosítás levonhatja a pénzbeli ellátásaiból. (MTI)