április 16.

Oroszbarát fegyveresek foglalták el a donyecki városházát

Népszavazást követelnek a megye elszakadásáról az új kijevi kormánytól. A húsz fegyveres addig nem távozik, amíg nem teljesítik követeléseiket. A polgármester és a dolgozók is az épületben vannak. Közben ukrán harci gépek köröznek a város felett. A kramatorszki repteret felszabadító ukrán csapatok Szlovjanszk felé tartanak. Élő adás itt. (UNIAN/KyivPost/EuromaidanPR)

A bűnös mindig meglakol

Ahogy az a sötét gengszter, az a súlyos maffiózó is, akit tegnap 14:45-kor Jászladány egyik utcáján igazoltatottak, mert a „kerékpárjának vázán egy másik helyi lakost szállított a járdán közlekedve”. A 19 éves kerékpáros a jogszerű intézkedés alól többször megkísérelte kivonni magát, amit a rendőri felszólítások ellenére sem volt hajlandó abbahagyni, így előállították. További dicső hőstettek a police.hu-n.

Balog Zoltán ember miniszter mutatja be kedvenc helyeit a köztévén

Húsvét vasárnap lesz a Duna TV-ben a Szerelmes földrajz című ismeretterjesztő sorozat következő része. Baloggal szülőfalujába, gyermekkora helyszínére, alma materébe és a Hold utcai református gyülekezet templomába látogat a kamera. A sorozat híres emberek életének jelentős helyszíneit mutatja be, az adott híres emberrel Balog Zoltán híres ember.