november 28.

84 éves anyját bántalmazta az 58 éves dorogi

A férfi 2014 márciusában minden előzmény nélkül fellökte anyját dorogi házuk udvarán, majd a földre kerülő asszony fölé térdelt, és ököllel több alkalommal is megütötte, miközben azt kiabálta: „Dögölj meg!” Az asszonyt a szomszédok mentették meg, akik a sikoltozást hallva kimentek az udvarra és hívták a rendőrséget. A nőt bordatöréssel vitték kórházba, fiára börtönbüntetést kért vádiratában az ügyészség.

Idegesítette a gyerekei civakodása, ezért 8 éves lánya hátába szúrt egy kést a mezőtúri anya

Ez még 2013 decemberében történt, de most emelt vádat az ügyészség. A mezőtúri család 4 gyereke nagyon veszekedett, az anyjuk pedig idegességében beleszúrt egy kést a rendetlenkedésért felelősnek tartott 8 éves lány hátába. A lányt apja vitte kórházba életveszélyes sérülésekkel, végül a gyors orvosi beavatkozással sikerült megmenteni. Az anyára letöltendő fegyházbüntetést kér az ügyészség.

Képtelen mozgatni a kezét? Itt írja alá!

A magyar hivatalok ott rúgnak az ügyfélbe, ahol a legjobban fáj, derül ki a Blikk cikkéből. A 19 éves Ádám egy gyerekkori balesete óta nyaktól lefelé megbénult. Most, hogy már nagykorú, minden hivatalos papírját kötelező személyesen aláírnia, akkor is, ha erre fizikailag képtelen. Rengeteg pénzért minden ügyintézéshez közjegyzőt kell ezért fogadnia.

november 27.

Közben pedig búcsúzunk mára

Ez pedig zárásként egy Vaselines-szám, elsősorban azért, mert pár napja volt szerencsém látni őket színpadon, és azóta még nagyobb zavarban vagyok, milyen szerepet is töltenek ők be a popzene történetében. De valószínűleg teljesen mindegy is ez, holnap reggel folytatjuk, valahonnan innen.