Lapszemle a 3. emeleten

KULTÚRA
2013 május 07., 05:37
  • VV Anikó az Éjjel-nappal Budapest forgatásán összejött a főnökével, aki ezért elhagyta a feleségét. Egy visegrádi szállodában látták őket lubickolni. (Blikk)
  • Keleti Györgyit ájulásig verték, a fejét a kád széléhez ütötték, kínozták a volt férjei. Erről ír majd botránykönyvet, amiben a botrány talán a minőségére is vonatkozik. A modell mára megtalálta a szerelmet az izmos Nyikolaj személyében. (Bors)
  • Szombat este áramszünet miatt két percig fejjel lefelé lógtak az emberek a Vidámpark Flying Circus nevű gépén. (Bors)
  • Csekkenként 10 ezer forintra büntetnék meg azokat az energiaszolgáltatókat, amiknek a csekkjei nem felelnek meg a formai követelményeknek, amiket a rezsicsökkentés után állapítottak meg. Ez összesen 10 milliárd forint is lehet. Eddig két céget bírságoltak meg, az egyiket 8, a másikat 10 millió forintra. (Magyar Nemzet)
  • Mesterházy Attila liberálisnak tartott értelmiségiek felé nyitott. Többek között Heller Ágnes, Ungvári Tamás, Radnóti Sándor, Pikó András, Mester Ákos, Vágó István, Vörös T. Károly, Fleck Zoltán, Donáth László, Vitányi Iván és P. Szűcs Julianna volt ott. (Magyar Nemzet)
  • Budapest huszonhét 50 millió euró feletti nagyberuházás előkészítésén dolgozik. Tarlós István főpolgármester elmondta, hogy ezekhez a 2014 és 2020 közötti uniós finanszírozási ciklusban pályáznának forrásokra. Ebben például a 3-as metrót rekonstruálnák és hosszabbítanák meg. További buszokat is vennének. (Magyar Hírlap)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.