Retromez miatt fenyegették börtönnel

sport
2013 május 18., 05:22

"Ha fenntartom a köznyugalmat zavaró állapotot, törvénysértést követek el, ami büntető cselekmény, és kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel járhat rám nézve" - idézte hátborzongató pontossággal a rendőrök figyelmeztetését Nagy Zsolt, aki az aranycsapat mezében akarta buzdítani kedvenc kosárcsapatát, a szolnoki Olajt.
A baj az volt, hogy a korhű - és meglehetősen drága, húszezer forintos - mezzen korhű, azaz rákosista, vörös csillagos címer volt. Emiatt Nagyba már a biztonsági őrök is belékötöttek, akik aztán rendőrt is hívtak. Nagy erre megtépte a mezt, majd hazament, és bosszuból egy hatalmas marihuánalevelekkel díszített pólóban tért vissza. Azzal már nem okozott "köznyugalmat zavaró állapotot". (Via Szoljon)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.