Mihály-parádé a megyekettő BL-döntőjén

futball
2013 május 27., 08:32
photo_camera Fotó: Szentesi Kinizsi szurkolói oldal

Ha már a hétvégén jelentőségéhez méltó terjedelemben foglalkoztunk a Makó-Szentes rangadóval, zárjuk is le a történetet azzal, mi történt a meccsen.

"Az esélyeknek megfelelően a Kurca-parti gárda kezdett jobban, Mihály Róbert már a 10. percben megszerezte a vezetést csapatának, amit 27 perc elteltével 11-esből növelt kettőre. Hogy a házigazdák még reménykedhessenek a szorosabb folytatásban, arról Rakity gondoskodott, aki a 44. percben talált be a szentesi hálóba. A Kinizsi első perctől uralta a játékot, és a kontrái életveszélyesnek bizonyultak. A szélsőik gyorsak voltak, gólra törően futballoztak, a makói hátsó alakzat nem is bírt velük. Ez a szünet után 6 perccel ismét beigazolódott, újra Mihály volt eredményes, és találatai számát a 70. minutumban négyre növelte. Igazi Mihály-parádét láthatott a makói közönség! A szentesi négyhez Lekrinszki is hozzátett meg egyet, a végeredményt – okos emeléssel – Tézsla állította be a 88. percben, 2–5.

A bajnokcsapat teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést" - írja a Délmagyar.hu.

A lelkesebben játszó és a rutinosabb együttes nyert. Továbbra is célunk a dobogó - nyilatkozta a Makó mestere, Simon Szelveszter.

Jó hangulatú mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk a rangadón - mondta ezzel szemben Bozóki Zoltán, a Szentes edzője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.