A Magyar Nemzet és Nyergesék mellé költözik a Központi Nyomozó Főügyészség

Valószínűleg a Magyar Nemzet bűnügyes újságíróinak lesz a legjobb dolga mostantól, ugyanis hamarosan a szomszédjukba költözik a Központi Nyomozó Főügyészség.

Miért érdekli?

kérdeztek vissza az ügyészségen, amikor arról érdeklődtünk, hogy miért költöznek, majd új helyre. Egyébként sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták a hírt. - Majd kiadunk egy közleményt, ha aktuális a költözés - mondták.  A titkolódzás azért érthetetlen picit, mert az új iroda utcafrontján már kint van az ügyészség címere, szóval ha a költözés top secret projekt, akkor ez nem a legjobban sikerült akció volt.

ugyeszseg

Az új ügyészségi iroda a Könyves Kálmán körútra költözik, közvetlenül a Pénzverde régi Üllői úti épülete mellé. Így aztán a nyomozó ügyészek a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió munkatársainak szomszédjában fognak dolgozni, és nyilván össze is futhatnak majd egymással egy-egy közeli menzán, vagy kocsmában. Az Üllői úti irodaházban működik Nyerges Zsolt cége, az Advenio Zrt. is.

Mondjuk a költözéstől a Nemzet pozíció az ügyészségnél sokkal jobbak már nem lesznek, mint most, de a közös munka persze lehet hatékonyabb.