https://444.hu/assets/cover.jpg

Így néz ki a lezárt Római-part

gurítás
2013 június 08., 19:32

Kedden rendelték a Nánási út–Királyok útja–Duna-vonal kiürítését a Római-parton. Azóta csak az ott lakók egy része, önkéntesek, polgárőrök, rendőrök és katasztrófavédelmisek tartózkodhatnak ezen a területen. Elszánt helyiek egy csoportja még védi az utcáit, jónéhány részt viszont már teljesen elöntött a Duna.

photo_camera A város felől az első elöntött utca, amit meglátunk, a Vitorla utca. Térdig ér a víz.
photo_camera A Losonc utcai védőiről kedden írtunk, akkor így nézett ki. Most 870 centin áll a víz az utca közepén, harminc centivel a gát szintje alatt. Szombat délután ezért magasítani kezdték, de sokat már nem lehet, mert a mellette lévő kerítés is kilenc méteres.
photo_camera Jól bírja a gát, de vigyázni kell rá
photo_camera Teniszpálya a Nánási úton a Duna hordalékával
photo_camera Under Construction. Nánási út.
photo_camera Szemléletes árvízvédelmi tájékoztató. Így néz ki egy utca, amit nem védtek meg.
photo_camera A Semmelweis vízitelepének autentikus környezete
photo_camera A Rozgonyi Piroska utcában most így közlekednek

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.