Pizsamás pár nyerte a Gyöngyhajú lány hamisfütyülési versenyt

2013 június 19., szerda 12:09

Alig egy napja, hogy meghirdettük az 1. International Gyöngyhajú Lány Hamisfütyülési Versenyt, és már meg is vannak a nyertesek! Haladjunk visszafelé, úgy izgalmasabb.

 

5.

"Gondoltam, hogy ebbe a dögmelegbe egy kis északi hidegséget csempészek, ezért Black Metal verziómat rohasztanám rá a retkes közösségre" - írta pályázati anyagának indoklásában farok666 nevű kedves versenyzőnk. A felvétel biztos hangszeres tudásról és jó ritmusérzékről tesz tanúbizonyságot, sajnos a torzított elektromos gitár hangja a legkevésbé sem hasonlít az emberfüttyre, ezért az 5. hely.

4.

A versenykiírás szellemiségének Rosta Bendegúz kedves versenyzőnk felelt meg leginkább: a fütty megfelelően bizonytalan és elképesztően hamis. Sajnos mégsem sikerült azt a pluszt (csavart!) belevinni, amitől a produkció igazán életre kelt volna. Bendegúz éppen lecsúszott a dobogóról, de ne bánkódjon, szépen csillog az a negyedik helyezés is! Gyakoroljon szorgalmasan, és jövőre újra találkozunk a 2. International Gyöngyhajú Lány Hamisfütyülési Versenyen!

3.

Egészen eredeti dobgépkíséretet hegesztett hamisfüttye alá Kóbor Natty, aki a Babilonhajú lány című szerzeménnyel indult a versenyben, és ez rögtön el is hozta neki a bronzérmet. Sajnos a ritmusszekció és a fütty köszönőviszonyban sem áll egymással. Javasoljuk, hogy jövőre válassza olcsó kínai Panisonic szintetizátorán a "Samba" vagy a "Bossa Nova" funkciót, azzal még a második hely sem lesz elérhetetlen.

 

2.

Egyenesen Walesből indult a versenyen Mr. Johnnymoonlight, akinek rövid, mégis ütős videoklipje Guy Ritchie legjobb alkotásait idézi, apró biccentéssel a John Waters-i univerzum felé. Hibátlan munka, de sajnos csak az ezüstéremre volt elég, mert – ahogy az az ezüstérmesekkel rendszeresen megtörténik – volt nála jobb.

 

1.

Danka és Röpi, elég, ha ennyit mondunk. Tökéletes a helyszínválasztás, az amatőrnek álcázott videóminőség különösen trendi, de az első helyezést mégis az alapötletnek köszönheti a csodapáros: az ágyban, egyszerre, kánonban ÉS hamisan fütyülni a Gyöngyhajú lányt valószínűleg a legmerészebb művészi statement azóta, hogy Mozart a Die Zauberflöte 2. felvonásában egymás mellé állította Papagenót és Papagenát. Őszintén gratulálunk!

Búcsúzóul ezzel a "mashup" videóval szeretnénk kedveskedni mindenkinek, és azoknak, akik szeretik a Gyöngyhajú lányt:

YouTube Doubler

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt