Sólyom lesz az új Malév neve

közlekedés
2013 július 06., 06:26
photo_camera MTI Fotó: Kovács Attila

Hamarosan elindul a csődbe ment Malév utódja, amit a Magyar Nemzet szerint Sólyomnak fognak hívni. A cégbíróságon már be is jegyezték a céget, ráadásul az a Vágó József, aki a Nemzeti Légiközlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatóságának korábbi vezetője volt.

A Nemzet szerint a Sólyom a prémium kategóriában akar majd versenyezni, ami kiszoríthatja a fapados gépeket a Liszt Ferenc repülőtér egyes termináljába. A cég hatgépes flottával kezd majd működni, de 2017-ig ötven gépet akarnak majd venni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.