Hé, maga élsportoló, az oké, hogy buzi, de ne propagálja itt nekem magát!

sport
2013 augusztus 02., 20:28

Vitalij Mutko orosz sportminiszter bejelentette, hogy az Olimpia idejére is maradnak a szigorú melegellenes orosz törvények. Olyan gyönyörű mondatokat mondott, mint "senki nem tiltja meg egy nem-megszokott szexuális orientációjú sportolónak, hogy Szocsiba jöjjön, de ha kimegy az utcára és elkezdi propagálni, akkor felelősségre fogják vonni".

Egyébként az orosz melegellenes törvény hivatalosan a homoszexuális propagandát tiltja, de ezt ugye elég sok mindenre rá lehet húzni. És rá is húzzák, mert legutóbb egy holland stábot utasítottak ki az országból, akik az orosz melegekről akartak dokumentumfilmet forgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.