Mindig jó a vége, ha egy minisztériumi tisztviselő a Facebookon kezd személyeskedni. Vagy várjál...

politika
2013 augusztus 2., 16:21

A magyar állami legjobb kommunikátorai sorozatból: Máté János (EMMI)

Máté János, az emberminisztérium sportigazgatási főosztályának vezetője a héten bemutatott Kiss Eliza miniszteri biztos antitézise.

Tökéletesen hozza a pártos, fölényeskedő, sértett hivatalnokot, a figurát ami olyan kedves az állampolgároknak, és ha lehet még hálásabb szerep a Facebookon.

A főosztályvezető Török Gábor politológus oldalán kezdte el osztani a többi kommentelőt a felcsúti stadionról szóló írás alatt.

matejanos

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt