Szuper kampánnyal népszerűsítik a labdarúgást az Egyesült Államokban

sport
2013 augusztus 04., 12:44

Az NBC fogja közvetíteni az angol bajnokság, a Premier League meccseit a következő szezonban az Egyesült Államokban. Bár az európai foci egyre népszerűbb sportnak számít az országban, azért még sehol sincs a baseballhoz, a kosárlabdához és az amerikai focihoz képest.

Ezért forgattak most egy közel ötperces reklámfilmet, amiben egy amerikai foci edző érkezik meg Londonba, hogy a Tottenham csapatát irányítsa. Jó vígjátékjelenetnek megfelelően az összes kötelező félreértés előjön a a két sport közötti különbségek miatt, a film pedig arra biztos remekül megfelelt, hogy az amerikaiknak kedvet csináljon az angol első osztály meccseihez.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.