Kenyerek, kenyerek, hatalmas kenyerek

gasztronómia
2013 augusztus 19., 18:51
photo_camera Mekkora kenyér! :D Ez óriási! :D
Fotó: Mészáros János / MTI

Lassan vége a Nagy Kenyérnapnak. Volt itt finom kenyér, áldott kenyér, és elkészült a Kárpát-medence kenyere is. Deák András sepsiszentgyörgyi kemenceépítő és pékmester vezetésével a kemencébe helyezték a Kárpát-medence kenyerét a Szolnoki Művésztelepen. A 150 kilós ünnepi kenyeret Révkomáromból, Lipótról, Beregszászról, Zentáról, Tarnowból és Sepsiszentgyörgyről érkezett pékmesterek dagasztották meg, és hat órán át sütötték az ország egyik legnagyobb szabadtéri kemencéjében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.