Megszűnik a devizahitel és tovább csökken a rezsi

gazdaság
2013 szeptember 03., 06:17
comments 9

Megint a magyar családok nyertek, jelentette be Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár Hódmezővásárhelyen. A rezsidémon végleg vesztésre áll, ugyanis november elsejével (a fűtési szezon elején!) újabb tíz százalékkal csökken majd a magyar családokat terhelő rezsi. A devizahiteles magyar családok is megnyugodhatnak, mert Lázár szerint december 31-ig megszűnnek a devizahitelek.

A magyar családok feje fölül még nem tűnt el minden felhő, mert Lázár szerint nem járhatnak rosszabbul, mint a forinthiteles magyar családok. A húsevő magyar családoknak viszont jó lesz, mert január elsejétől a hús (leginkább a baromfi és a sertés) áfája tíz százalék alá csökken. Ezt még nem tudni, hogy fogják megoldani, mert az unióban két kedvezményes áfakulcs lehet, és nekünk mindkettő megvan. Valószínűleg tehát öt százalék lesz a hús áfája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.