Orbán fia távolabb az NBI-től

Kölcsönadta az idén az elsőosztályba feljutott felcsúti Puskás Akadémia (az a csapat, aminek a készülő stadionja a miniszterelnök kertjére néz) Orbán Gáspárt a Videotonnnak. Ez elsőre komoly előrelépésnek tűnik, mégiscsak a veretlen csapathoz ment az utolsó előttitől a kormányfő fia. De nem a Videoton I, hanem a Videoton II. vette át.

A Videoton II nem az első, hanem a harmadosztályban játszik, olyan fiatal tehetségek vannak a keretben, akik közül a legjobbakat aztán kipróbálják a legmagasabb osztályban. Volt is erre példa, öten is mentek át a Felcsúthoz. Ahonnan Orbán Gáspár jött. Hat forduló ment le eddig a magyar bajnokságból, a 21 éves középpályás a Puskásban nem játszott egy percet sem, még a kispadra sem ültette le edzője.

A 2011-12-es bajnokságban Orbán Gáspár az akkor még csak másodosztályú Puskás Akadémiában játszott nyolc meccset. Az akadémia évkönyve szerint a 18-as keretből Hartyányi Gábor edző a leggyengébbnek értékelte a teljesítményét. A következő idényben aztán megnyerték az NB II-t, de csak kiegészítő ember volt Orbán Gáspár, az első osztályban pedig epizódszerepet sem kapott.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.