Nem lesz fényűzés a lagzin

bulvár
2013 szeptember 05., 04:01

A Blikk úgy tudja, hogy hagyományos, magyaros és hamisítatlan vidéki lakodalma lesz Orbán Viktor lányának és párjának. Ráhelt egy barátnője sminkeli, a fotós egy családi ismerős lesz, a videós pedig egy volt iskolatárs. A húst és a pálinkát Orbán Viktor személyesen vásárolta. A koszorúslányok a menyasszony húgai lesznek, öccse pedig a Bibliából olvas majd fel a templomban.

A Margit körúti templomhoz a menyasszony ragaszkodott, mert itt pap volt hittantanára, aki esketi őket. A pálinkát az örömapa - jelesül Magyarország miniszterelnöke - abból az etyeki pincészetből vette, ahol tavaly dalra fakadt.

A templomból a Tiborcz-család tanyájára maga Orbán Viktor viszi majd gépjárművel az ifjú párt. A bográcsban készülő birkapörkölt receptje megegyezik azzal, ami Orbán Viktor és Lévai Anikó lakodalmán is rotyogott! Lesz csirke, kacsa és malac is. Továbbá dobostorta, Rákóczi-túrós és Rigó Jancsi. Éjjel töltött káposzta és rétes, ahogy illik.

A vőfély a menyasszony egy volt táncostársa lesz. Két zenekar játszik majd: egy fiatalosabb zenét játszó, és egy nótázósabb cigányzenekar is. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.