Macskát küldene Irán a világűrbe

ÁLLAT
2013 szeptember 17., 13:26
comments 4

tumblr_mcgfmvpm5D1r67ca5o1_500

Hét hónapja állítólag felküldtek már egy majmot 120 kilométeres magasságba, bár utána sokan csalásra gyanakodtak. Akkor az iráni űrhivatal munkatársai azzal védekeztek, hogy véletlenül a landolás után egy másik majom képét mutatták be, nem azét, akit valójában fellőttek.

Most az állami hírügynökségben az jelent meg, hogy egy perzsamacska kilövését tervezik. Egyelőre annyit tudni, hogy az indítás valamikor jövő márciusban lehet.

Az állatfellövések mind azért történnek, mert Irán 2018-ban embert szeretne küldeni a világűrbe. Jó eséllyel valaki olyat, akinek van ikertestvére.

(via Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.