A gazdasági növekedés akadálya a gazdasági növekedés

Hamarosan választ kapunk a mindannyiunkat izgató kérdésre, hogy hogyan károsította meg százmilliókkal az adófizetőket Orbán Viktor vejének a cége! De már eddig is voltak történések a parlament október 7-i ülésén, melyről itt olvashatják tudósításunkat.

Vágó Gábor például javaslatot tett a gordiuszi csomó közös átvágására. Valójában nem a gordiuszi csomót akarta átvágni, hanem a devizahitelesek problémáját. Bár egy mindössze 12 soros javaslatról van szó, Vágó képtelen volt koherensen ismertetni a tartalmát. Ha jól értettem, az a lényege, hogy devizahitelest ne lehessen kilakoltatni. Rétvári Bence közigazgatási államtitkár úgy értette, hogy az LMP most még a kormánynál is unortodoxabb javaslattal állt elő.

A szocialista vezérszónok, Tóbiás József arról beszélt, hogy rossz a helyzete. Egészen pontosan azt mondta, hogy a gazdasági növekedés egyáltalán nem teszi lehetővé a gazdasági növekedést. Illetve megtudtuk, hogy létrejött egy nem létező munkaerőpiac. A kormány nevében erre is Rétvári Bence felelt. Azt, hogy a szocialisták alatt volt rossz.