Épül Brüsszelben a halálcsillag

eu
2013 október 10., 13:16

Kicsit akadozott eddig Európai kirándulásunk közvetítése, de megérkeztünk a Berlaymontba, az Európai Bizottság központjába. Az épületben az a legviccesebb, hogy először tiszta üveg volt, csak később építették rá a fém reluxákat, mert megfőttek bent a bürokraták.

photo_camera A Berlaymont. Hatalmas, X-alakú épület. Sehonnan sem fotogén.

Na de nem ez a lényeg, hanem az Európai Tanács leendő központja, amit épp most építenek a Berlaymont mellett. Herman Van Rompuy túl sok Csillagok Háborúját nézhetett. Állítólag Orbán Viktor felé néz majd a halálsugár.

photo_camera Az Európai Tanács halálcsillaga

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.