Minden idők legérthetőbb közlekedési táblája

közlekedés
2013 október 13., 14:08

Sajnos a pénteki Zsolti Európába megy featúra kicsit megakadt, mert sikerült annyira nyugatra utaznom, hogy az EU operatív központjában egy teljes napig nem jutottam internethez. Ennek örömére (meg, mert Baján kívül semmi nem történik a világban) megosztok még pár történetet a drága olvasókkal. Itt van rögtön ez a remek tábla. Két napja gondolkodom rajta, mit jelenthet, de azóta sem sikerült rájönnöm.

photo_camera Na, ezt fejtse meg!

Annyit segítek, hogy a Lycee Communal Emile Jacqmain nevű gyönyörű iskola bejáratához rakták ki a szintén gyönyörű Leopold parkba.

photo_camera Tanulnám.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.