Töretlen hazánk népszerűsége a posztszovjet bűnözők körében!

külföld
2013 október 15., 08:24

Alig egy napja tettem fel a kérdést, hogy tényleg nálunk bujkál-e mindenki, akit a volt Szovjetunióban köröznek, erre itt az újabb sztori! Egy azeri szakszervezeti vezető, Jaszad Dzsafarli most országa védelmi miniszterét, Szafar Abijevet vádolta meg azzal, hogy a magyarországi "OTR bankban" tartja kenőpénzből összegyűjtött 65 millió euróját.

Dzsafarli még azt is tudni véli, hogy az "OTR" befagyasztotta Abijev számláját. És ugyan az "OTR" nem árult el neki részleteket, de nem is tagadta, hogy igazak lennének állításai. (Via Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.