https://444.hu/assets/devizahiteles-dugó-4.jpg

Devizakárosultak: közpénzből segít rajtuk az állam -> dugóval hálálják meg

POLITIKA
2013 október 20., 16:39

Előzmények

Budapesten hitelkárosultak autós demonstrációt tartottak, így dugót okoztak. A Haza Nem Eladó mozgalomnak ez már a sokadik ehhez hasonló tüntetése.

photo_camera Fotók: Soós Lajos / MTI

A konvoj végigvonult a városon, végül a Dózsa György út Ajtósi Dürer sor felé vezető sávjában sorakoztak fel a kocsik. Kb. 35 kocsival indultak, de 300-at vártak, a tüntetésen részt vevő autók tényleges száma valahol a kettő között lehetett.

devizahiteles dugó 3

A devizahitelesek helyzetére figyelmeztető demonstrációt Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke szervezte, de Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének és a Haza Nem Eladó Mozgalomnak az elnöke is beszélt. (Őt az augusztus 20-i tüntetésük után be is vitték a rendőrök.)

photo_camera Kásler Árpád

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.