Magyarországon minden szuperslowmo, de legalábbis ellenfényes

utazás
2013 október 31., 15:56

thinkhungary

Elkészült a Magyar Turizmus Zrt. új imázsfilmje Magyarországról. Beágyaznám a videót, de nem lehet* :(

A 2:18 másodperces alkotás alapján ezt tudom elmondani erről az egzotikus országról:

  • Mindenki szuperlassítva közlekedik.
  • A nap az esetek nagy részében a kamerával szemben süt.
  • Az ország ebben a sorrendben: romantikus, kulturált, ösztönző, városok, a világ legnagyobb termáltava, lenyűgöző, Balaton, 150 mágikus és gyógyító fürdő, cipós leves, somlói galuska, gömböc, rubik kocka, fényáteresztő beton, izgalmas találkozások, feledhetetlen arcok.

A szlogen pedig:

Think Hungary (Gondolkodj, Magyarország? Gondolkodj Magyarországban?) - More than expected (Több, mint amire számítottál)

Via Kreatív

*Ehhez, hogy egy, az országot reklámozó videót nem lehet beágyazni, sem kommentelni, külön is gratulálnék az illetékeseknek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.