Már kapható a Nexus 5!!4!

TECH
2013 október 31., 18:42
comments 3

nexus5

Mától árusítják a Google legújabb telefonját, a Nexus 5-öt. Ezt megint az LG gyártja, mint a Nexus 4-et is. És ez is nevetségesen olcsónak számít az okostelefonok mezőnyében a maga 349 dolláros árával, amiért a 16 GB belső tárhelyes modelt árulják. (Én egy 8 GB-os Nexus 4-et használok, ami hétköznapi használatban elég. Igaz, én nem tárolok zenéket a telefonomon.)

A készülékkel együtt volt az új android, a Kit Kat premierje is. Mivel a dolog vadiúj, egyelőre még sok tapasztalata az első tesztelőknek sincsen. De erről is rengeteget tudtak írni, például itt, a Verge-ön.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.