Harminc emelet magasról ugrott le a kínai kisfiú, mert a tanára ráparancsolt

bűnügy
2013 november 02., 07:41
comments 3

A tízéves kisfiúnak kellett volna írnia egy ezer karakteres bocsánatkérő beadandót, mert beszélt az órán. Miután ez nem sikerült, a tanár dühösen ráparancsolt, hogy ugorjon ki az épületből. A fiú annyira komolyan vette, hogy többször is próbálkozott a dologgal. Még a füzetébe is leírta, hogy "Tanár úr, nem megy, többször is meghátráltam, amikor megpróbáltam"

Aztán mégis megtette, és a harminc emelet magas iskola előtt parkoló autón halt meg. A rendőrség még nyomoz a tanár ellen, de a gyerek dühös rokonai molinókkal vonultak az iskola elé, amikre az volt írva, "A tanár ráerőszakolta a gyerekemre, hogy ugorjon le a tetőről".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.