Németország a kémkedésről való kölcsönös lemondást javasolja Washingtonnak

külföld
2013 november 02., 17:41
comments 1

Megszületett a német megoldási ötlet: aláíratnának egy javaslatot az amerikai kormánnyal, hogy többet nem kémkednek egymás után.

Német kormányforrásokra hivatkozva a Frankfurter Allgemeine Sonnntagszeitung írt erről szombaton. Az újság szerint a német hírszerzés, valamint az alkotmányvédelem vezetője a jövő hét elején Washingtonba utazik, ahol az amerikai hírszerzés vezető képviselőivel találkoznak.

A lap értesülése szerint olyan megállapodástervezetet visznek magukkal, ami előirányozza az egymás elleni kémkedésről való kölcsönös lemondást.

Ráadásul

az idézett kormányforrások szerint az Egyesült Államok ehhez már előzetesen beleegyezését adta.

Szóval ez az ügy is megoldódni látszik. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.