Menekült mágnás ne szórakozzon a 3. világ rendőrségével!

bulvár
2013 november 11., 12:45

Szergej Polonszkij meglógott befektetői 175 millió dollárjával. Távollétében elítélték Oroszországban, de Kambodzsában menedéket kapott, vett egy szigetet, és ott nyugodtan élt. Csakhogy egy kambodzsai főrendőr kért tőle nemrégiben egymillió dollár védelmi pénzt. Ezt már nem akarta kfiizetni, inkább kiposztolta az egészet a Facebookra. Ez lett a veszte.

Szergej Polonszkijt hamarosan kiadják Oroszországnak, és ott börtönbe kell mennie. Pedig a dúsgazdag orosz üzletember majdnem megúszott mindent, és a fagyos orosz börtönvilág helyett a dél-kelet-ázsiai meleget is élvezhette volna. Ott rontotta el, hogy pofátlannak érezte a helyi rendőrséget.

Polonszkijt sikkasztás miatt ítélték el távollétében. Egykor ő volt az egyik leggazdagabb ember Oroszországban, aztán egy nagy ingatlanberuházáson elbukott. Egy elegáns moszkvai lakóparkra gyűjtött pénzt befektetőktől, akik szerint ellopott tőlük 175 millió dollárt. Polonszkij tagadta a vádat, de azért elmenekült Kambodzsába.

Ott nyugodtan élt a saját szigetén, amikor egy magas rangú rendőri vezető megkereste, hogy adjon neki egymillió dollárt. Polonszkij azonban biztonságban érezte magát, megfelelő papírjai voltak arról, hogy Kambodzsa befogadta, szeptemberben még állampolgárságot is kapott. Azonban kiderült, ez nem volt elég.

A kambodzsai rendőrök egy Interpol körözésre hivatkozva üldözőbe vették, Polonszkij pedig bevetette magát a dzsungelbe. Már menekülőben volt, amikor kirakta a Facebookra a bizonyítékot, hogyan követelt tőle a főrendőr egymilliót.

Polinszkijt elkapták, és megbilincselve, fején egy törülközővel mutogatták. (ria)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.