Visszaért a Földre az olimpiai láng

sport
2013 november 11., 05:35

Landolt a Szojuz, a fedélzetén három űrhajóssal és az olimpiai fáklyával, amit az űrben is megsétáltattak. Mármint magát a botot, vagy rudat, vagy mit. A fáklyát nem gyújtották meg, mert az űrállomáson, ahol van oxigén, hogy égjen, biztonsági okokból nem lehet, az űrben meg, ugye, nincs oxigén. Anélkül meg nincs tűz!

Az űrhajó magyar idő szerint hajnali 3 óra 49 perckor csapódott a kazah sztyeppébe. A fáklya már járt az Északi-sarkon, és még leviszik a Bajkál-tó fenekére és az Elbrusz tetejére is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.