Ember nem bulizott még ekkorát jégen, mint ez a szváziföldi árva

sport
2013 november 12., 20:29
comments 4

A norvég másodosztályú Adrian Alvarstein ünnepelte hatalmas seggrázással csapata, a narviki Sarki Sasok győzelmét a tökutolsó Viking Hockey elleni 8:3-as győzelmét. A zene DJ Contiez Trumpsta című száma.

Alvarstein 1991-ben Szváziföldön született. Szülei azonnal egy templom lépcsőjén hagyták - itt azt írják, hogy még a köldökzsinórja is sértetlen volt. Árvaházba került, majd pár év múlva egy norvég nő fogadta örökbe. Gyerekkorában megtanult korcsolyázni, 16 éves kora óta profi hokis.

Azt nem igazán értem, hogy az ellenfél miért nézte végig az ünneplést. Az egyikük egy norvég lap szerint a szám közepén csak annyit mondott:

"Istenem, ezek betegek itt, Narvikban!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.