A sűrű köd miatt 14 gép nem szállt le a Liszt Ferenc-reptéren

közlekedés
2013 november 17., 08:09

Szombat éjjel és ma hajnalban. A repülőgépek kitérő állomásokon szálltak le, főleg Bécsben, Pozsonyban és Linzben. Az Aeroflot járata Belgrádban landolt. Az utasok többségét buszokkal szállítják Budapestre. Várhatóan még délelőtt javul a helyzet, és felszáll a köd. A repülőtér két futópályája közül az egyiken már 500 méter körüli a látótávolság, de a másikon még mindig sűrű a köd. Tegnap késő éjjel a látótávolság 100-175 méter körül volt. A reggel érkező járatok közül az első már leszállt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.