Végül egy örömteli hír azoknak, akik szeretnének helikoptert, de rossz lenne a lelkiismeretük attól, hogy az mennyire szennyezi a környezetet

TUDOMÁNY
2013 november 23., 15:23

volocopter

Felszállt a Volocopter! A Volocopter egy elektromos hajtású helikopter, amire megdöbbentően sok rotort szereltek - a redundancia célja a biztonság és a kényelem fokozása. A Volocopter egyelőre még csak húsz percet repült és csak 22 méter magasra, de már ez is több annál, amit eddig megtett.

A német fejlesztők folytatják a munkát, a következő álomhatár az egyórás repülés.

Visszatérve a gép hülye kinézetére: azzal, hogy telepakolták rotorokkal, elérték, hogy viszonylag vibrációmentesen repüljön. Ez nemcsak azért jó, mert így nem hányják el magukat a kedves utasok, hanem mert csendesebb is a gép. (Via Deadheading Crew)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.